Over ons

Starmion voor topkwaliteit

Starmion is al jaren actief in de markt van LED verlichting. Wij zijn specialist op het gebied van industriële LED verlichting. Wij leveren hoogwaardige verlichting van top kwaliteit voor gebruik in de industrie, met name productiehallen, HACCP ruimtes, industriehalverlichting-hoog, werkplaatsen, magazijnen, terreinverlichting, fabrieks-bedrijfshallen. Hiervoor zetten we ons uitgebreid netwerk in, alle verlichting wordt uitgebreid getest. Dit alles om LED verlichting van topkwaliteit te leveren.

Research en development

Na lang onderzoek is Starmion gestart in 2008 met LED verlichting. Onze producten komen uit China van uitgeselecteerde top fabrikanten. Onze eigen inkopers voeren daar certificaat-en kwaliteitscontrole uit. Wij garanderen dat ons gehele verlichtingspakket voldoet aan de CE- en ROHS normen die in Nederland verplicht zijn. Profiteer van onze expertise in led technologie.

Lichtplan

Gratis lichtplannen, ons advies wordt afgegeven in overleg met
uw wensen en de geldende of geadviseerde richtlijnen van de
verlichtingssterkte .

Garantie

Wij staan in voor kwaliteit die we leveren. Op alle producten van
Starmion geven wij vijf jaar garantie.

Toekomstige ontwikkelingen

Wij volgen de ontwikkelingen in de LED technologie op de voet, ons assortiment passen wij voortdurend aan.

Ons assortiment

LED verlichting is kostenbesparend, duurzaam en geeft een betere lichtkwaliteit voor een fijne werk- en leefomgeving. Dat maakt de toepassing van LED mogelijk en zelfs zeer gewenst in bijna alle denkbare ruimtes en omstandigheden.

Onder andere met lichtlijnen Calisto, eenvoudige montage, een groot aanpasbaar vermogen en tegelijkertijd vele beschikbare opties.
Highbays – Floodlights – Wall lights – Panels – Outdoor verlichting…

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mail achter en blij op de hoogte van het laatste nieuws.

Geef een geldig e-mailadres op.